-
MENUKAART
-
KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE MENUKAART Heeft u last van een voedselallergie, laat het ons even weten!
-
-
Suggesties
-
Pompoensoep met gerookte hertenbout
€ 900 -
Bagel met creamcheese, gravadlax, dille en radijs
1490 -
Salade met fazantkroket, appel, knolselder, veenbessen
1550 -
Raviolini met truffelroom, bospaddestoelen en burrata
1950 -
Witloof gegratineerd, kaas en hesp
2050 -
Wildstoverij met amandelaardappeltjes
2150Flensjes, pijpajuin, komkommer, paprika reepjes, pilavrijst -
Gebakken rogvleugel, broccolini, kappertjes, hazelnootboter
2510 -
Trio van wild ( hert, haas, everzwijn) "Fine Champagne saus", Brabantse groenten en amandelaardappeltjes
2700 -
Filet van hertenkalf met Poivroide saus, Brabantse groenten en amandelaardappeltjes
2950 -
Van onze patissier Claudia: Klassieke crème brulée
900 -
Van onze patissier Claudia: Tiramisu met woudvruchten en hun coulis
900 -
Geniet na uw maaltijd van een ESPRESSO MARTINI
950
-