-
MENUKAART
-
KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE MENUKAART Heeft u last van een voedselallergie, laat het ons even weten!
-
-
Suggesties
-
Franse uiensoep met Gruyère kaas
€ 870 -
Gepimpt broodje Martino, ansjovis, appelkappertjes, rode ui
1450 -
Duo van wildkroket, witloofsla en uienconfituur
1750 -
Witloof en ham in de oven
1980 -
Girolles pasta met spekjes, bospaddenstoelen en truffelsaus
1990 -
Stoofpotje van wild ( hert), dennenaardappeltjes
2000 -
Trio van wild (hert, haas, wildzwijn) Fine Champagnesaus, knolselder, spruitjes en appel met veenbessen
2580 -
Hertenkalf Grand Veneur, witloof, knolselder en veenbessen
2850 -
Verse zeetong (350-400gr),hazelnoot boter, slaatje en puree
3100 -
Van onze patissier Claudia: pompoentaart, pistache, karamel
900 -
Zwarte woud taart met krieken en chocoladesaus
900
-